sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ozzian eli Ossi

Moikka!

Nyt pitkästä aikaa teille on tulossa uutta postausta. Edellisistä postauksta on jo yli kuukausi... Pahoittelen sitä. Osana on ollut syynä se ettei ole aihetta mistä kirjoittaa. Mutta nytpä keksinkin vihdoin aiheen. Esittelelen tässä postauksessa Ossin. Eiköhän mennä asiaan! :)

Ozzian eli "Ossi"


Perustiedot:

Sukupuoli: Ruuna
Rotu: Shetlanninponi 
Syntymäpäivä ja maa: 17.5.2007 Ruotsi
Väri: mustanpäistärikko
Kasvattaja: Lizzie Brodin
Omistaja: Riina Honkonen 
Isä: Smedens Remington
Emä: Olivia af Jäboruder


Ossi on tuotu Suomeen Ruotsista vuonna 2010. Ossi on kilpaillut Ruotsissa.
Ossi on kilpaillut jo vuodesta 2009. Statistiikka 105 starttia 10 voittoa 5 kakkossijaa ja 6 kolmossijaa. Ossin ennätys on 2.35,3. Voittosumma 1530€. Ossilla on kilpailtu myös monte lähdöissä. Ossi kilpailee seuraavan kerran Jyväskylässä Killerillä 20.11.

Ossi Seinäjoella startissa




Ossi on luonteeltaan tosi kiltti ja mukava, mutta kun kärryt laitetaan perään siitä tulee aikamoinen sählääjä. Tarhastakin kun lähtee hakemaan niin Ossi päättääkin juosta karkuun eikä antaa kiinni! Tarhauskaveri Albert olisi kyllä aina mielellään lähdössä Ossin sijasta lenkille! 

Siis kerroinkin jo, että Ossista tulee aika säveltäjä kun kärryt on perässä. Ossi rupeaa ehkä hieman liikaa ylikuumenemaan ja sitten tietääkin jo mitä siitä seuraa. Laukkaa. Mutta kumminkin osaa se kyllä nätistikkin juosta. Onhan se parissa raveissa hyppinyt pystyyn, kun on lähtenyt katokselta sun muuta. Mutta pieni hankaluus ponin kanssa ei ole vaarallista.;)

Ossi kesällä hiitin jälkeen

Ossi on käynyt myös näyttelyissä edellisen omistajansa kanssa.
Kaksi kertaa Shetlanninponien rotunäyttelyissä Ruukkissa vuosina 2011 ja 2013. Ja palkittu molemmissa kakkospalkinnolla.



Tässä oli tämä postausta, kertokaa mitä piditte. Postauksia on tulossa lisää ihan pienen ajan sisään. :) 

Moi Moi!😉 -Riina










6 kommenttia: