maanantai 1. elokuuta 2016

My Day 1.8.2016

Moikka taas!

Eli nyt teen ensimmäisen my day postauksen ja se tulee päivästä 1.8.2016. Ja tää on ihan normi päivä. Näin alkuunsa tässä blogissa saatan tehä vähän tiheemmin postauksia, mutta se ei haittaa. Aloitellaanpas!

Heräsin noin klo. 12.00. Menin alakertaan tein aamupuuhat ja söin aamupalan. Siinä sitten vierähtikin noin puoltoista tuntia, kun lähdin jakamaan hevosille ja poneille päiväheiniä. (silloin kello oli noin 13.30.) Kahdelta meille tuli ajotuntilainen, jonka kanssa minä lähdin ajamaan Ossilla ja pikkusiskoni tuli mukaan lenkille Pipan kanssa. Ajolenkki kesti noin puoli tuntia.
Tässä kuva Ossista kun lähdimme lenkille. :)


Kun ajotuntilainen lähti. Menin syömään. Ja heti syömisen jälkeen lähdin ratsastamaan Veksillä.
Ratsastin Veksillä noin tunnin. :)
Kerron nyt vähän Veksistä. Veksi on Islanninhevosruuna ja Veksi on jo 28 vuotias. Sitä ei huomaisikaan kuinka vanha Veksi on, sillä se on ratsastaessa todella vireä. :) Seuraavaksi pari kuvaa Veksistä.
 

Sitten kun olin ratsastanut ja hoitanut Veksin tarhaan, juoksutini vielä Albertin. Juoksutus meni tosi hyvin ja Albert toimii hyvin juoksutuksessa, vaikka onkin vielä nuori. Albertistakin vielä kuva!
 Kuvan ottaut pikkusiskoni.

Jaoin sitten vielä iltaheinät ja siivosin tallit. Noin klo. 20.00 otimme hevoset sisälle ja minä,
pikkusiskoni ja isäni lähdimme vielä käymään uimassa. :)

Tässä oli minun my day. Toivottavasti tykkäsitte ja kommentoikaa alas oliko tekstissä jotain korjailemista. Kuvat on nyt siis kuvattu puhelimella. Menkää seuraamaan vielä instagramissa unelmiajahirnahduksia .

Hei hei! <3

4 kommenttia: